DENTALNI

TURIZAM

DENTALNI TURIZAM

Hrvatska zbog iznimne kvalitete usluge ali i povoljnih cijena slovi za jednu od najpopularnijih destinacija za dentalne usluge. Upravo zato, vidljiv je sve veći porast stranih pacijenata našoj ordinaciji. Za sve pacijente nudimo mogućnost smještaja te ih pozivamo da prilikom svoje posjete istraže ljepote turističkih destinacija koje nas okružuju: Rijeke, Opatije i Kastva. Rijeka se već stoljećima razvija u jednu od važnijih europskih luka, a od 20.stoljeća se okreće turizmu i time postaje jedan od rijetkih gradova koji ima sve: razvijenu industriju, gospodarstvo, kulturu, obrazovanje, a može se pohvaliti i titulom “grada sporta”. Opatiju krase predivna priroda, parkovi, stare austro-ugarske ville, šetališta i plaže koje već 160 godina privlači turiste iz Europe i svijeta, dok jeKastav maleni gradić s ogromnom poviješću i još većom kulturnom baštinom, za koji se s razlogom kaže “Tko jednom dođe u Kastav, uvijek mu se vraća”.

Ordinacija dentalne medicine Tina Babić, dr. med. dent. je smještena u Kvarnerskom zaleđu, udaljena od Opatije 8 km, od Kastva 2 km, Rijeke 12km.

Pogledajte više o našim uslugama.

Svojim pacijentima nudimo organizaciju smještaja u apartmanima po izboru, od onih s 2* do 4*.

U blizini ordinacije se nalaze brojni restorani, kafići, šetališta, a kao bonus uz sve to je neodoljivi pogled na cijeli Kvarner. Prema našem skromnom mišljenju, dragulj Kvarnera koji obara s nogu i kojeg Vaša doktorica uvijek preporuča za posjetu je Volosko. Volosko je malo mjestašce na samom moru koje nudi finu hranu, od tipičnih primorskih konobica do vrhunskih restorana, preslatko uređene kafiće s vrhunskom kavom, male galerije i izložbe lokalnih umjetnika.

Kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila te dogovorite tijek i vrstu terapije. Naručite Vaš termin i izaberite smještaj koji Vam nabolje odgovara. Pošaljite nam e-mailom Vašu sliku zuba i u što kraćem roku ćemo Vam poslati našu ponudu s planom terapije.

Ordinacija dentalne medicine Tina Babić osigurava Vam

  • Besplatan prvi pregled i plan terapije
  • Vrhunsku kvalitetu
  • Dugoročnu garanciju
  • Profesionalan i individualan pristup
  • Prilagođavanje termina Vašim željama kako bi se izbjeglo čekanje
  • Brigu i nakon što obavite dentalne zahvate
  • Mogućnost smještaja u našim apartmanima 1 noći ili više, ovisno o duljini trajanja vaše terapije