Ordinacija dentalne medicine Rijeka, Tina Babić

Dentalna medicina Rijeka

Ordinacija dentalne medicine Tina Babić, dr. med. dent. je smještena na prometnom čvorištu Diračje koji povezuje zapadni dio Rijeke sa prometnim pravcima južnog i kontinentalno dijela Hrvatske te Istrom.

Ordinacija obuhvaća dio prizemlja Poliklinike Delić – dentalnog centra, a sastoji se od ureda i ordinacije  Tina Babić, dr. med. dent. te dodatne ordinacije koju koriste dr. M. Rogić ili  M. Grgurić koji su uvaženi članovi tima doktora.

Tim doktora u ordinaciji koristi modernu tehnologiju,  najkvalitetnije materijale i opremu renomiranih svjetskih proizvođača kako bi se ostvarili idealni uvjeti i na samom kraju i savršena terapija. S obzirom na kontinuiranu edukaciju u Hrvatskoj i inozemstvu, na prvom mjestu u radu je poštivanje pravila struke. 

U vrlo ugodnoj atmosferi, sa prekrasnim pogledom na cijeli Kvarner, svakom pacijentu pristupamo individualno te smatramo da su razgovor i detaljna razrada plana terapije te objašnjenje iste, ključ uspjeha. Za svakog pacijenta odvajamo dovoljno vremena, a posjeti se dogovaraju u skladu s mogućnostima pacijenta. 

Cilj individualnog pristupa je podići svijest i educirati naše pacijente o važnosti oralnog zdravlja, prevenirati nastanak problema sa oralnim zdravljem, uspostaviti odnos s pacijentom te postići da se pacijenti osjećaju zadovoljno. 

Ordinacija dentalne medicine - dr. med. dent.Tina Babić

Naša misija su zadovoljni pacijenti!!!

NAŠ TIM – dentalna medicina Rijeka

Naš tim se sastoji od Vlasnice/Voditeljice Dr. Tina Babić, Dr.M. Rogića (specijalist maksilofacijalne kirurgije) i Dr. M.Grgurića (specijalist ortodoncije).

Sveobuhvatno znanje i entuzijazam tima te pozitivnom energijom svih njegovih članova pristupamo svim vrstama zahvata od osnovnih i jednostavnih do posebnih i kompliciranih.

Dentalna medicina - dr. med. dent.Tina Babić

Dr. Tina Babić

dr.med.dent., vlasnica/voditeljica

Dr. Tina Babić nakon osnovnoškolskog obrazovanja  završava Gimnaziju Andrije Mohorovičića, zatim upisuje Sveučilišni studij Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu na kojem stiče titulu Magistre Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu. Također, paralelno s prvim studijem, upisuje studij Dentalne medicine u Rijeci na kojem diplomira s najvišim ocjenama te stječe titulu Doktorice dentalne medicine. 

Kombinirano znanje koje obuhvaća stomatološku profesiju i managament pomaže joj  prilagodbi na različite uvijete i situacije tokom rada. 

Vrlo rano tokom studija Dentalne medicine volontira u privatnoj ordinaciji, te nakon studija počinje sa radom u drugim privatnim ordinacijama. Nakon nekoliko godina radnog iskustva i dodatnom edukacijom na stručnim seminarima odlučuje se za samostalnu privatnu ordinaciju, koja se osniva 2015. 

Njezin cilj je pružanje najbolje dentalne skrbi koristeći najnovije metode i tehnologije. Veliko zadovoljstvo joj pruža ublažavanje i otklanjanje boli, vraćanje funkcionalnosti Vaših zuba te postizanje lijepih i zdravih osmijeha.

Dentalna medicina - Dražen Čatoš, tehničar/voditelj zubotehničkog laboratorija

Mate Rogić, dr.med.

Specijalist maksilofacijalne kirurgije

Dr. Mate Rogić diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Nakon toga završava specijalizaciju iz maksilofacijalne kirurgije. 

U svom radu, posvećuje se mikrovaskularnim zahvatima, traumama kosti lica, implantologiji i liječenju koštanih defekata. Redoviti je član stručnih kirurških kongresa u Hrvatskoj i inozemstvu. 

Dentalna medicina - Dražen Čatoš, tehničar/voditelj zubotehničkog laboratorija

Marko Grgurić, dr.med.dent.

Specijalist ortodoncije

Dr. Marko Grgurić diplomirao je na studiju Dentalne medicine u Rijeci, a za vrijeme studija bio je dvostruki dobitnik nagrade za najboljeg studenta dentalne medicine u tekućoj akademskoj godini. 2018. završava specijalizaciju iz ortodoncije.

U svom radu koristi najsuvremenije tehnologije te se ponosi svojim izumom kojeg je i patentirao Iqalign (prozirni aparatić za zube). Pristupa svi dobnim skupinama sa istim entuzijazmom te kao i ostali članovi tima prati stručne seminare i literaturu u svrhu dodatnog usavršavanja.